Jika anda penonton setia Keeping Up With The Kardashians (KUWTK), pasti anda akan mengenali dengan setiap ahli keluarga mereka. Jika lensa hiburan selama ini lebih tertumpu pada Kim dan adik beradiknya, bagaimana pula dengan ibu mereka Kris Jenner?

The Kardashians Warisi Kecantikan Kris

Ramai yang memuji kecantikan adik beradik Kardashians ini malah hasil carian murai.my melalui beberapa sumber media antarabangsa, kami percaya mereka warisi kecantikan tersebut dari Kris.

Ibu kepada enam orang cahaya mata ini telah berkahwin sebanyak dua kali dimana perkahwinan pertama nya bersama seorang peguam, Robert Kardashian dan kemudiannya mengahwini bekas atlet yang juga personaliti tv, Bruce Jenner atau kini dikenali sebagai Caitlyn.

IKLAN

Bersama-sama Robert mereka mempunyai empat orang anak iaitu Kourtney, Kim, Khloé dan Robert manakala bersama Bruce mempunyai dua orang anak, Kendall dan Kylie.

Kekal Cantik Pada Usia 62

Melihatkan rupa paras dan bentuk badannya kini, percaya atau tidak Kris kini sudah berusia 62 tahun! Tampil berani untuk kekal cantik, Kris turut menunjukkan bentuk badannya yang masih ideal di Instagram dan juga KUWTK

Gambar : Instagram Kris Jenner