Terdahulu, gara-gara isu cupcakes pelakon Fathia Latiff dilihat mempunyai perselisihan faham dengan penyanyi rap, Caprice di Instagram. Bermula dengan isu tolak pelawaan cupcakes sehinggalah yang terbaru, video Caprice turut ditegur oleh pelakon itu.

Saling Perli Di Instagram

Peminat sudah mengetahui bahawa Caprice kini aktif di Instagram dengan memberi pandanganya mengenai beberapa isu panas dalam negara termasuklah mengenai usahawan terkenal Nur Sajat.

View this post on Instagram

Sometimes its best you keep your private life, private. 🔫

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Akan tetapi, ianya sekali lagi mencetuskan pergaduhan diantara Fathia dan Caprice sehingga kedua-duanya berbalas komen dan turut saling memerli di Instagram mereka.

Fathia Nasihat Caprice Jaga Sensitiviti

Menerusi komen balasnya, Fathia menganggap Caprice tidak ubah seperti netizen lain yang seringkali memberi kecaman. Malah dia turut meminta kepada Caprice untuk lebih berhati- hati dalam mengeluarkan sebarang fakta supaya dapat menjaga sensitiviti orang lain.

IKLAN

https://www.instagram.com/p/BeLUQrxDfGR/?taken-by=capriceofficial

Bermula dengan cupcakes, Sajat, Bigo dan tidak mengikuti ( Follow) di Instagram antara punca perbalahan di antara mereka.

Namun menurut Caprice, dia sendiri tidak mahu lagi berhadapan dengan isu berkenaan dan lebih suka jika teruskan kariernya yang khabarnya kini diberi peluang untuk muncul di rancangan Nasi Lemak Kopi O pada setiap hari Ahad.

View this post on Instagram

From now on, no more cupcakes!

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

https://www.instagram.com/p/BeNtARchoxr/?taken-by=fatiyalatiff

IKLAN

Diharap kedua-duanya dapat berdamai kerana risau kelak netizen akan terus memberi kecaman dan spekulasi sendiri.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry