Peminat sudah mengetahui bahawa pelakon Sharnaaz Ahmad sememangnya terkenal dengan sikap kelantangannya. Masih lagi berkisarkan mengenai usahawan terkenal, Nur Sajat Kamaruzzaman, jika sebelum ini Sharnaaz telah mengeluarkan sesuatu kenyataan mengenai usahawan itu, terbaru dia turut memberi kenyataan balas mengenai perkara yang hampir sama.

Gambar Ihsan – NSTP/SAIFULLIZAN TAMADI.

Dulu Potong Rambut

Sharnaaz menerusi laman sosialnya mengimbau kembali zaman dahulu diamana jika dahulu penyanyi yang berambut panjang akan digam serta dipotong rambut mereka bagi membolehkan mereka terus diterima di stesen televisyen tempatan. Namun berbeza pula kini, kerana pelakon itu menganggap kaum sejenis ini semakin berleluasa.

IKLAN

Mahu Sajat ‘Digam’

Sebelum ini, Sharnaaz menerusi laman Twitter nya, dilihat seperti sudah tidak tahan dengan sikap Sajat yang seperti berahsia dan turut menegur Sajat supaya berterus-terang sahaja dengan status jantinanya.

Bagi Sharnaaz, ianya adalah satu teguran supaya lebih ramai peka dengan isu tersebut, dan jika ianya semakin dibiarkan tindakan ‘gam’ usahawan terbabit dari sebarang publisiti patut dikenakan.