Hasrat Jihan untk bersalin selepas tamatnya Gegar Vaganza tercapai. Semalam, pengacara dan pelawak popular itu selamat melahirkan cahaya mata sulungnya.

Bayi Seberat 3.85 Kilogram

Jihan yang berkahwin dengan pelakon Ungku Hariz itu sebelum ini pernah berseloroh bahawa bayi yang bakal lahir, ‘Made In France’.Berita gembira itu telah disampaikan pihak pengurusan mereka.

IKLAN

KENYATAAN MEDIA

Bismillahirahmannirahim.
25 Januari – Dengan izin yang maha Esa, kami dari Laugh Out Loud Entertainment mewakili @jihanmuse dan @ungkuhariz, ingin memaklumkan bahawa Jihan telah selamat melahirkan seorang putera sulung mereka seberat 3.85kg pada jam 10.15pm sebentar tadi secara pembedahan oleh Dr. Norleen di DEMC Specialist Hospital Shah Alam

Jihan Muse dan bayi kini dalam keadaan baik dan sedang berehat. Memandangkan ini adalah kelahiran sulung mereka, Jihan Muse bakal berehat dari apa-apa aktiviti hiburan selama 2 bulan untuk memberi tumpuan dan meluangkan masa bersama keluarga.

Kami dari pihak pengurusan ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas doa dan sokongan dari ahli keluarga, rakan terdekat, rakan media dan para peminat.
Terima kasih

Sedapnya Suara Jihan!

Dalam perkembangan lain, Jihan sebelum ini sempat merakamkan sebuah lagu khas untuk anaknya yang berjudul Adiwarna. Lagu tersebut merupakan lagu tema bagi rancangan Jihan terbaru, Hi Mummy Jihan!

Jujur kami katakan pertama kali mendengar lagu ini, terus terpikat! Tahniah buat ibubapa baru Jihan dan Hariz!