Pertama kali menonton lakonan Shukri Yahaya di pentas filem merupakan satu di luar jangkaan kami. Tidak semua pelakon yang lazimnya berlakon di dalam drama mampu mengekalkan ‘momentum’ mereka di arena perfileman. Namun bagi Shukri, pujian seharusnya diberikan pada beliau kerana berjaya berlakon dengan baik di dalam filem Surf This Love.

Pertama Kali Cukur Bulu Ketiak

Shukri yang memegang watak utama di dalam filem ini sebagai Billy, seorang peluncur turut membuat satu pengakuan dimana inilah kali pertama beliau mencukur bulu ketiaknya.Mengapa? Ini kerana di dalam Surf This Love, beliau dikehendaki memakai baju tanpa lengan sepanjang masa bagi melambangkan karakter seorang peluncur.

IKLAN

Sisi Lain Shukri

Menariknya lagi mengenai filem Surf This Love ini, anda bakal dapat melihat sisi lain Shukri. Jika sebelum ini beliau terkenal dengan watak romantik dan bengis, kali ini Shukri lebih bersahaja dengan wataknya yang kelakar dan menghiburkan!

Tidak keterlaluan jika kami katakan filem yang biasa, namun isinnya agak luar biasa! Mungkin anda tidak akan kecewa seperti sebuah filem yang hangat diperkatakan kini. Surf This Love bakal berada di pawagam bermula 22 Februari ini.