Pada setiap hari Ahad adalah menjadi rutin terkini buat selebriti Janna Nick untuk ke udara pada jam 12 tengahari di TV3 bagi slot Melodi yang kini bersiaran selama satu jam setengah.

Bergandingan dengan Ajak Shiro, kedua-duanya saling mempelajari antara satu sama lain dan segala kritikan yang membina sentisa diterima mereka bagi memastikan rancangan tersebut sentiasa mendapat tontonan yang tertinggi.

Seluar Terlalu Ketat 

Namun menerusi Melodi pada Ahad baru-baru ini, Janna telah telah dikecam oleh penonton dan peminatnya gara-gara memakai seluar yang terlalu singkat dan bajunya juga dikatakan agak singkat. Rata-rata berpendapat Janna mahupun selebriti yang lain perlu menitik beratkan etika berpakaian apatah lagi ianya adalah siaran langsung.

Janna Mohon Maaf

Ekoran isu tersebut, Janna telah menjelaskan perkara yang sebenar dan turut membuat permohonan maaf tentang cara pemakaiannya itu menerusi Insta Stories nya. Menurut Janna, pembantu peribadinya meminta Janna untuk memakai seluar tersebut kerana ia lebih sesuai dipadankan dengan baju yang dipakai oleh Janna ketika itu.

IKLAN

Tidak mudah melatah dengan teguran tersebut, sebaliknya Janna berjanji akan lebih menitik beratkan soal pemakaiannya.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry