Putus! Apa Dah Jadi Dengan Tatu Gigi Hadid di Dada Zayn Malik?

Mesti Baca

Siapa sangka pasangan sensasil, sama cantik dan sama padan, Zayn Malik dan supermodel, Gigi Hadid, semalam telah mengumumkan sesuatu yang mengejutkan apabila hubungan yang terjalin selama ini kini putus di tengah jalan.

Setelah Dua Tahun Berpasangan

Zayn yang juga bekas anggota kumpulan One Direction, dan Hadid, model bagi Victoria’s Secret, Fendi dan Tommy Hilfiger sudah dua tahun bercinta dan punca perpisahan mereka juga tidak dinyatakan.

Menurut Malik di Twitter nya, beliau dan Hadid kini hanyalah bergelar sahabat.

‘menjalin hubungan yang kukuh, bermakna dan menyeronokkan’

Hadid Harap Zayn Terus Berjaya

Menerusi Twitter Hadid pula, beliau menyatakan bahawa perpisahan mereka bukanlah bersifat peribadi.Namun dia mengharapkan Zayn akan terus berjaya pada masa depan dan gembira dengan cinta, masa dan pengajaran hidup yang dikongsinya dengan penyanyi yang digelar sebagai ‘Z’ itu.

Pasangan ini mula menjadi perhatian sekitar 2015 dan kemuncaknya apabila Hadid turut tampil di dalam video muzik Zayn ‘Pillowtalk’l

Unfollow Di Instagram

Tak lama setelah itu, ada yang menyebut sebenarnya Zayn sudah meng-unfollow Gigi dan ibunya, Yolanda Hadid. Hal ini terus mencuri perhatian pemiat dan juga follower-nya di media sosial.

Apa Jadi Dengan Tatu Di Dada Zayn

Ada juga di antara netizen yang mempersoalkan sikap Zayn dan mengungkit-ungkit tatu tanda cintanya yang pernah dibuat untuk Gigi. Seperti yang kita tahu, beberapa waktu lalu, ada sebuah tatu bergambar mata yang menghiasi dada mantan One Direction itu.

Dan ternyata, hingga saat ini tatu bergambar mata Gigi itu masih menghiasi tubuh Zayn. Ini telah dibuktikan apabila baru saja diabadikan oleh salah satu kamera paparazzi saat Zayn menghabiskan waktu di Miami, Florida.

Muncul tanpa memakai baju, Zayn menikmati cahaya matahari pagi itu. Sambil menghisap sebatang rokok, Zayn pun memperlihatkan koleksi tato yang menghiasi beberapa bahagian tubuhnya.

Jika dulu Zayn pernah menghapus tatu tributnya untuk Perrie Edwards, adakah tatu mata Gigi ini akan menghilang dan digantikan dengan yang baru?

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan