Selepas Avengers Infinity War, Pengarah Ada Projek Untuk X-Men

Mesti Baca

Antara 5 Pasangan Selebriti Yang Menjalankan Perniagaan Bersama

Menjadi seorang selebriti bukan sahaja dapat meraih populariti malahan dapat memasarkan produk sendiri pada peminat dan meraih jualan tanpa...

‘Tiada Yang Mampu Beli’- Aliff Syukri Jual Rumah Berharga RM6 Juta

Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Aliff Syukri menerusi hantaran di Instagram nya memaklumkan ingin menjual kediaman mewahnya di Pavilion...

5 Selebriti Hollywood Ini Kongsi Kisah Mereka Hadapi Sexism

Isu sexism , prejudis atau diskriminasi jantina bukan sahaja berlaku terhadap wanita biasa, malah selebriti wanita juga turut mengahadapi...

Kemunculan filem The Avengers pada 2012, membuatkan para penggemar komik Marvel mengharapkan X-Men bergabung dalam rangkaian Marvel Cinematic Universe. Di luar harapan itu, Pengarah ‘Duet’ Avengers: Infinity War, Joe dan Anthony Russo, mempunyai rancangan lain.

Foto: Variety

Dalam proses pembelian aset hiburan 20th Century Fox oleh Disney, pengarah Avengers: Infinity War optimi bahawa karakter filem X-Men yang selama ini menjadi milik Fox, boleh dibawa oleh mereka suatu hari nanti, seperti disampaikan oleh Movie Web, sebelum ini.

Joe and Anthony Russo Foto: Variety

“Jika pengambilalihan Fox oleh Disney selesai, maka lebih banyak karakter yang boleh digunakan sekaligus. Mungkin akan lebih layak kjika melakukan sesuatu seperti Secret Wars,” ujar Joe dan Anthony Russo setelah ditanya mengenai Avengers dan X-Men.

Secret Wars merupakan salah satu judul komik superhero Marvel yang menggabungkan beberapa karakter superhero dan penjahat di dalam cerita Marvel. Judul tersebut sempat disebut di kalangan peminat ketika mereka meneka judul rasmi dari sekuel Avengers: Infinity War yang hingga kini masih disebut Avengers 4.

Avengers Masa Depan

Foto: Den and Greek

Meskipun begitu, Russo Bersaudara menolak untuk menyampaikan apakah mereka nanti masih mengarahkan filem-filem Avengers terbaru di masa depan.

Terpisah

X-Men sendiri hingga kini masih belum berada di senarai cerita Marvel Cinematic Universe. Kisah filem X-Men memang terpisah dari  Avengers meskipun dalam komik-komik Marvel selalu beriringan satu sama lain.

Sumber Movie Web

Terkini

Sah! K-Drama Princess Hours Bakal Lakukan “Remake Version” Selepas 15 Tahun Ditayangkan

Drama Korea popular, Princess Hours yang pernah mencetuskan fenomena pada tahun 2006 ini disahkan bakal melakukan remake setelah 15...

Artikel Berkaitan