Isu Gemuk: Pereka Fesyen Terkenal ‘Hentam’ Kenyataan Zaihani

Mesti Baca

Susulan artikel kami mengenai perunding dan pengkritik fesyen, Zaihani Mohd Zain yang mengeluarkan kenyataannya mengenai mereka yang tergolong dalam berat melebihi 60 kilogram tidak seharusnya berada di majlis fesyen ternyata membangkitkan amarah ramai pihak.

Tom Abang Saufi Sindir Zaihani

Memandangkan Zaihani adalah individu yang dikenali ramai dalam industri, ramai yang menyelar tindakannya memandangkan kenyataan itu berunsur memalukan bentuk fizikal seseorang. Malah pereka fesyen terkenal, Datuk Tom Abang Saufi turut memuat naik kenyataannya di Facebook seolah-olah memerli pengkritik fesyen itu.

Adila Long Mengamuk!

Bukan sahaja Tom, malah pereka fesyen, Adila Long memberikan pendapatnya dengan menganggap perbuatan Zaihani itu seperti sesuatu yang memalukan.

Tambahnya, mereka yang terkenal dalam dunia fesyen antarabangsa seperti Andre Leon Talley juga berbadan besar dan sering kali dijemput ke majlis bertaraf antarabangsa.

Adlia menerusi kenyataannya juga masih hairan mengapa ramai yang masih menyanjung Zaihani. Benarlah kata orang, cakap biarlah pandang-pandang, kelak nasib seumpama ini pasti terkesan pada reputasi Zaihani.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan