Kasihan kami melihatkan pada selebriti terkenal, Nora Danish. Manakan tidak, cahaya mata yang baru dilahirkannya menjadi bahan kutukan netizen di media sosial apabila ada segelintir daripada mereka yang tidak bertanggungjawab mempertikaikan kecomelan Neqarl Nedim.

Nora Menangis Wajah Anak Dipersenda

Mengakui berasa sedih dan kecewa dengan komen serta status yang bercakap mengenai rupa paras Neqarl, Nora turut terkesan dengan komen tersebut sehingga adakalanya dia menangis melihatkan wajah anaknya itu menjadi bualan para netizen.

IKLAN

“Saya juga manusia biasa bila tengok orang mengutuk fizikal diri saya, saya boleh terima. Tapi untuk anak saya yang baharu dilahirkan suci seperti kain putih pun mereka kutuk, sudah tentu saya menangis Semestinya saya berasa sangat emosi. Kalau terjadi pada orang di luar sana pun pasti mereka akan menangis. Benda (buli siber) ini harus dihentikan,”

Nedim Beri Semangat

Namun begitu, menurut Nora dia bersyukur kerana suaminya banyak memberikan kata-kata semangat kepadanya untuk menghadapi komen-komen yang sedemikian.

Terdahulu, Nedim pernah berpesan untuk tidak masuk campur urusan keluarganya malah ketika anaknya itu baru sahaja dilahirkan terdapat banyak akaun palsu atas nama anaknya itu telah diwujudkan. Bagi kami, kejadian ‘buli siber’ ini semakin membimbangkan! Bukan sahaja para selebriti malah netizen juga turut terpalit kes yang sama. Apa kata anda?

Sumber KopiPlanet