Izzue Islam Mengamuk Di Instagram Gara-gara Disabotaj?

Mesti Baca

Jarang sekali untuk kita lihat penyanyi dan pelakon popular, Izzue Islam marah dan sebaliknya. Namun semalam, gara-gara sebuah insiden di acara fesyen, Izzue kelihatan begitu marah dan turut meluahkan kekesalannya di Instagram.

Jenama Izzue Islam Disabotaj

Hasil pencarian murai.my, kami mendapati jenama Izzue Islam, Izzuexclusive antara jenama yang memperagakan koleksi terbaru di acara Starvilion Lebaran 2018. Selain Izzue, antara selebriti yang turut mengambil bahagian adalah Fattah Amin, Fazura, Wak Doyok dan ramai lagi.

Namun begitu, menurut Izzue ketika giliran jenamanya diperkenalkan di pentas, tiada gambar koleksi ditunjukkan seolah-olah telah disabotaj oleh pihak pengurusan.

Izzue Kecewa

Melihatkan penjelasannya di Instagram, jelas sekali Izzue begitu kecewa.Manakan tidak jika artis lain boleh ditunjukkan, mengapa tidak jenama miliknya? Malah Izzue juga turut membuat persembahan di acara itu.

“Tak kenal aku takpe, tapi kene respect brand @izzuexclusive yg masuk event kau. Dah memang keje kau untuk service semua brand! Jgn cakap terlepas pandang, poster/video & dalam aturcara pon ade nama izzuexclusive!”

Bagi kami, agak mustahil untuk sesiapa tidak mengenali Izzue kerana dia antara yang popular! Adakah benar dia disabotaj? Mungkin pihak pengurusan acara ada jawapannya!

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan