4 Selebriti Ini Pernah Melecur, Ada Yang Kena Alat Sulit

Mesti Baca

Sebelum ini kita ada mendengar khabar malang dari beberapa orang selebriti di Malysia yang ditimpa kejadian tida diingini sehingga mendapat cedera.

Channing Tatum

Kalau anda nak tahu, di Hollywood, ada yang lebih menakutkan. Aktor tampan Channing Tatum pernah mengalami nasib yang sama ketika pergambara filem The Eagle. Pergambaran yang berlangsung di Scotland pada 2011 yang lalu menjadi pengalaman tak boleh dilupakan bagi jejaka yang dilahirkan pada tahun 1980 ini. Dia tanpa sengaja menumpahkan air panas ke alat sulitnya.

Channing pun langsung menjatuhkan dirinya ke ke kolam dan berteriak keras.Dia sendiri tak tahu minuman yang diberikan kru merupakan air mendidih.

Berikut pengalaman tiga selebriti dari Malaysia yang pernah tersiram air panas dihimpun oleh murai.my dari berbagai sumber.

Jasmin Hamid

Jasmin Hamid telah melecur teruk di kedua-dua belah kakinya kerana terkena air panas semasa di set penggambaran untuk drama Buaian Kasih di Kuang, Sungai Buloh pada hari Sabtu lepas.

Kejadian berlaku apabila dia bersama beberapa rakan artis sedang duduk semeja untuk makan dan berehat dan tiba-tiba baldi berisi air panas terjatuh lalu terkena kepada mereka dan Jasmin antara yang paling teruk kesannya.

Shila Amin

Hampir seluruh bahagian kiri tubuh penyanyi Noorshila Amin disambar api berpunca daripada tong gas terbocor di kediaman anak sulungnya, Nurrul Admiena Norrizan.

Noorshila berkata, kejadian yang berlaku kira-kira pukul 2 petang itu membuatkan anggota kiri badannya termasuklah wajah, tangan dan kaki melecur.

Fenita Arie

Fenita Arie bintang dari Indonesia baru-baru ini ditimpa nasib yang sama. Dia dikejarkan ke hospita kerana tersiram air panas. Bahagian tubuhnya yang tersiram air panas adalah peha. Kini dia telah mendapat rawatan intensif serta menjalani pemedehan untuk merawat lukanya.

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan