Isu Boikot: Pihak Penganjur Mohon Maaf Pada Izzue Islam

Mesti Baca

Susulan artikel kami yang lalu mengenai dakwaan pelakon dan penyanyi, Izzue Islam yang dikatakan seolah-olah diboikot oleh sebuah acara fesyen baru-baru ini akhirnya menemui jalan penyelesaiannya.

Salah Pihak Penganjur

Menerus pertemuan empat mata baru-baru ini, pihak penganjur telah menjelaskan perkara yang sebenar dan mengaku akan kesalahan berpunca daripada mereka kerana terdapat salah faham dan kesilapan komunikasi.

Sebelum ini, Izzue menerusi Insta-story nya telah meluahkan rasa kecewa kerana jenama pakaiannya, Izzuexclusive tidak mendapat ‘layanan’ seperti mana jenama artis lain mendapat bahagian tersebut.

Meskipun terkilan, namun menurut Izzue isu tersebut telah pun selesai setelah pihak penganjur menceritakan perkara yang sebenar.

“Perkara itu berlaku kerana salah faham dan kurangnya komunikasi. Saya terkilan dan terasa dipinggirkan pihak penganjur tetapi selepas mereka menceritakan perkara sebenar saya anggap isu ini sudah selesai”

Izzue Mohon Isu Tidak Diperbesarkan

Tambahnya juga, dia berharap agar isu tersebut tidak lagi diperbesarkan kerana ianya telah pun selesai. Malah penyanyi itu turut memohon maaf andai kata terdapat tindakan mahupun kata-katanya sebelum ini telah mengguriskan hati mana-mana pihak.

“Saya ingin memohon maaf sekiranya tindakan saya sebelum ini menguris hati mana-mana pihak dan harap isu itu tidak diperbesarkan,”

Tabik dengan Izzue! Meskipun bukanlah salah dari pihaknya, namun dia masih lagi memohon maaf. Diharap selepas ini jenama Izzuexclusive akan terus berkembang dan maju jaya hendaknya.

SumberĀ Harian Metro

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan