Walaupun sudah mendirikan rumah tangga sekitar enam bulan lalu, Mawar Rashid dikatakan masih mahu meluangkan masa dan menumpukan sepenuh perhatin kepada suami tersayang, Raf Yaakob.

IKLAN

“Tanggungjawab sebagai seorang ibu sangat besar jadi kami merancang tidak menambah bilangan ahli keluarga buat masa ini. Tambahan pula kami baru berkahwin jadi saya nak habiskan masa dengan suami terlebih dahulu”

Ketika ini, Mawar dan Raf masih lagi dalam fasa berbulan madu dan turut mahu memberi perhatian kepada dua anak tirinya itu supaya mereka dapat menyesuaikan diri bersamanya. Bagaimanapun, gadis campuran darah Siam itu turut tidak menolak sekiranyaa Allah sudah menentukan dia menimang cahaya mata dalam masa terdekat ini.

“Jujurnya kami belum sempat lagi berbulan madu kalau ke luar negara pun kerana ikut suami atas urusan kerja. Tetapi kami ambil peluang juga bersiar-siar dan menghabiskan masa bersama dan itu pun sebenarnya sudah memadai buat saya,” jelasnya kepada mStar Online.

Hal ini kerana, walaupun mereka sering ke luar negara, itu disebabkan tuntutan kerja Raf sebagai Presiden Kelab Manchester United Malaysia. Tetapi Mawar bijak mencuri masa untuk bersama dengan suaminya untuk menikmati ‘bulan madu’ itu.

murai.my mendoakan agar pasangan ini berkekalan hingga ke Jannah dan cepat-cepat menimang cahaya mata 🙂

Sumber Mstar Online