Siapa Bapa Kandung Stormi? Ibu Mahu Travis Scott Jalankan Ujian DNA

Mesti Baca

Minggu lepas, pentas Hollywood kecoh sebentar mengenai kontroversi melibatkan keluarga Kylie Jenner. Dimana anak Kylie dan Travis Scott dikatakan mempunyai wajah seiras pembantu peribadi Kylie, Tim Chung sekaligus menimbulkan spekulasi bahawa Travis bukanlah bapa kandung pada bayi perempuan mereka, Stormi.

Ibu Mahu Travis Jalani Ujian DNA

Meskipun Travis tidak mempedulikan dakwaan tersebut, namun berlainan pula bagi ibunya. Menurut ibu penyanyi ini, dia mahukan Travis menjalani ujian DNA bagi membuktikan bahawa dia adalah bapa kandung sebenar pada Stormi. Tambahnya juga, dengan hasil ujian ini ianay sekali gus dapat menutup mulut peminat yang terus membuat kontroversi liar terhadap pasangan sensasi ini.

https://www.instagram.com/p/BiSF8yNl5GN/?taken-by=kyliejenner

Tyga Pernah Terpalit Kontroversi Yang Sama

Dalam perkembangan lain, terdahulu bekas kekasih Kylie yang juga penyanyi rap Tyga turut terpalit kontroversi yang hampir sama.

Malah sebelum kelahiran Stormi, rata-rata peminat sudah membuat spekulasi bahawa anak yang bakal lahir itu pasti mempunyai wajah seiras Tyga.

Namun begitu, telahan mereka ternyata mengejutkan kerana anak tersebut mirip pembantu peribadi Kylie yang kini hangat diperkatakan!

Sumber  InTouch

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan