Little Miss Khan atau nama sebenarnya Ameera Khan memulakan kariernya sebagai model. Kemudian, dia baru terjun ke dunia perniagaan kosmetik dengan jenamanya sendiri iaitu LMK Cosmetics.

Nampaknya Ameera akan mengikut jejak kakaknya Neelofa untuk bergelar usahawan! Ameera bakal lancarkan produknya pada 8 Mei 2018 ini, dan pastinya ramai ternanti-nanti pelancaran produknya ini.

https://www.instagram.com/p/BiYfBj6joEL/?taken-by=littlemisskhan

Mirip Dua Lipa

Kalau diperhatikan, Ameera ini mirip sangat seperti penyanyi antarabangsa Dua Lipa. Kalau di Malaysia, siapa yang tak kenal Dua Lipa , penyanyi berbakat berketurunan Albania. Memiliki lebih 9.7 juta pengikut di Instagram, penyanyi ini berjaya mendominasi pelbagai carta muzik dunia menerusi single New Rules.

IKLAN

Bukan kami dia murai.my sahaja berfikir seperti itu, peminatnya juga akui wajahnya saling tak tumpah seperti Dua Lipa.

Baru berusia 17 tahun, Ameera tetap mempunyai aura dan tarikan tersendiri buat para peminatnya terutama di laman Instagram. Ramai yang terlupa gadis cilik ini masih lagi dalam usia remaja dan bukannya dewasa seperti kakak-kakaknya yang lain.

Pun begitu, amat mengejutkan kerana pada tahap ini pun dia sudah mempunyai hampir 1 juta pengikut di laman sosialnya. Korang ada?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry