Siapa sangka, Ahli Parlimen Gombak, dan juga Menteri Hal Ehwal Ekonomi, YB Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali pernah muncul dalam muzik video lagu raya nyanyian Jamal Abdilah berjudul Salam Aidilfitri.

Dalam muzik video yang dirakamkan pada pertengahan 80-an itu menyaksi beberapa orang ahli keluarga Azmin Ali termasuklah ibunya Arwahyarhamah Hajjah Che Tom Yahaya serta adik perempuannya Ummi Hafilda Ali. 

Jom tonton video ini di bawah;

IKLAN

Menurut salah satu komen menerusi laman Youtube, ada netizen yang berkata berkemungkinan ketika video itu dirakam, Azwan Ali iaitu adik kepada Azmin membawa Jamal ke penggambaran program raya di rumahnya. Disebabkan itulah wajah Azmin dan sekeluarga ada dalam video ini.

Ummi Hafilda

Dengan memakai baju melayu berwarna merah, Azmin terlihat ceria dengan aksi bersahaja bersama tetamu yang hadir dirumahnya. Siapa sangka kini beliau memegang jawatan Menteri Hal Ehwal Ekonomi.

Berucap Kali Terakhir Sebagai Menteri Besar Selangor

Pada 2 Jun 2018 yang lalu merupakan hari yang paling meruntun hati rakyat negeri Selangor apabila Azmin sebagai Menteri Besar Selangor berucap buat kali terakhir.  Selepas 4 tahun menjalankan tugas mentadbir Selangor menggantikan Tan Sri Khalid Ibrahim pada 23 September 2014.

Semasa menyampaikan ucapannya, Sultan Sharafuddin dan Tengku Permaisuri Norashikin turut merasa sebak dan menitiskan air mata.

Sumber Astro Awani

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry