Zara Zya Mirip Ji Hyo Dalam MV Single Terbaru ‘Tiada Dendam’

118

Pelakon yang terkenal menerusi dramaLove You Mr Arrogant, Zara Zya patut berbangga dengan single pertamanya selepas nyanyian mendapat pujian pendengar.

Di bawah label syarikatnya sendiri, Zara Zya Management Sdn Bhd, telah bekerjasama dengan Life Records dan Waznah Sdn Bhd dari Brunei Darussalam. Lagu berjudul ‘Tiada Dendam’ ini telah pun dikongsikan sendiri oleh Zara di laman sosialnya.

Menerusi single terbaharu ini, Life Records Malaysia telah menghasilkan sebuah muzik video yang telah dilancarkan pada hari ini 4 June 2018 di saluran YouTube. Sehingga kini, muzik video ‘Tiada Dendam’ telah mencatat tontonan melebihi 60 ribu dan mendapat lebih 5 ribu likes.

Lokasi Penggambaran Di Jepun

Muzik video cukup indah ini dirakam penggambaran sepenuhnya di beberapa lokasi di Jepun antaranya Shibuya Crossing, Harajuku, Odaiba Aqua City, Asakusa dan Shinjuku Tokyo.

Mirip Ji Hyo?

Nampaknya, rata-rata netizen memberikan komen positif terhadap nyanyian dan kualiti video ini dan ada yang berkata Zara Zya kelihatan seperti Ji Hyo Malaysia.

IKLAN

Lagu ciptaan Lieynur Liey / Fauzi Aisunam manakala liriknya nukilan Iman Imran ini sudah boleh didengar menerusi saluran radio tempatan dan juga muzik digital iaitu Spotify, Apple Music, JOOX, KKBOX dan Deezer.