Gambar Mesra Bukti Gigi Hadid & Zayn Malik Sudah Berbaik?

Mesti Baca

Terdahulu, media antarabangsa heboh mendedahkan kisah percintaan antara Gigi Hadid dan Zayn Malik sudah berakhir selepas dua tahun bercinta.

Sudah Berbaik?

Namun begitu, terbaru belum sampai tiga bulan berpisah, mereka dikatakan sudah berbaik. Buktinya, model popular itu telah memuat naik gambar mesra bersama bekas teman lelakinya itu menerusi Insta Stories di laman Instagram miliknya baru-baru ini. Terdahulu, Zayn pernah mengungkap bahawa Gigi begitu istimewa di hatinya meskipun sudah berpisah.

Gigi Hadid and Zayn Malik – 05 Jun 2018
Source: Gigi Hadid Instagram

 “Saya dan Gigi mempunyai satu hubungan yang sangat bermakna. Saya cukup menghormati Gigi sebagai seorang wanita dan rakan. Saya sangat bersyukur mempunyai peminat yang sangat menghormati keputusan yang dibuat kami berdua,”

Peminat Cukup Kenal Dengan Zayn

Meskipun tidak menunjukkan gambar Zayn, namun berdasarkan gambar yang terlihat Gigi bersandar di pangkuan seorang lelaki berambut perang yang sedang memegang ipad, peminat sudah menjangkakan itu adalah Zayn. Bukan itu sahaja, sebelum ini terdapat gambar mereka sedang berkucupan di tepi jalan sebulan selepas mengumumkan berita perpisahan.

Sumber People.com

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan