Pengarah telefilem serta drama bersiri, Michael Ang yang berbangsa Cina yang kini bergelar selebriti itu memang cukup dikenali dengan mulut lantang, gemar berseloroh dan cakap lepas.

Michael yang sering memuatnaik perkembangan terkini dirinya di Instaram sekali lagi telah mencetuskan kontroversi. Terbaru menerusi video yang baru sahaja dimuatnaik menyaksikan dia mengadakan persembahan dengan berpakaian ‘drag’ (baju perempuan).

Di dalam video itu, Michael menyanyikan lagu berjudul ‘I Will Always Loving You’ oleh Whitney Houston di sebuah kelab malam.

Walaubagaimanapun, rata-rata pengikutnya memuji persembahannya yang sangat comel. Tapi tak pasti sama ada benar atau tidak yang berada di pentas itu adalah Michael. Jika dilihat beberapa kali macam tak sama, betul tak?

Ti Amo Sweetheart 100 Hari

Kini Michael Ang turut tampil sebagai pengarah bagi sebuah drama bersiri terbaru berjudul Ti Amo Sweetheart 100 Hari. Menampilkan gandingan Zul Ariffin dan Neelofa, kini ditayangkan pada 15 hingga 19 Jun jam 7 malam menerusi saluran Astro Ria dan Raya HD.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry