Selepas perkhabaran mengenai Raja Ilya menolak tawaran daripada membintangi filem Marvel, pelakon ini dilihat semakin aktif dan dilihat turut sibuk dengan perniagaannya secara atas talian.

Mengamuk Di Instagram!

Namun begitu, terbaru Ilya dilihat telah memuat naik satu kenyataan di Insta-story nya yang dilihat seperti kecewa dan tidak berpuas hati angkara seseorang.

IKLAN

Tidak menyebut mana-mana pihak, namun kami difahamkan pelakon ini menjadi mangsa keadaan dan yang pasti ianya berkaitan dengan pembayaran yang masih belum dijelaskan.

Angkara Siapa?

View this post on Instagram

YUMMY πŸ˜‹ DURIAN cookies pun ada bukan itu saja tau , NAK TART NENAS DEBAP pun ada NAK CADBURY TART CRUNCHY pun ada πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡ΈπŸ‡¬ πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ Siapa nak try collection #crunchycookies ilya ? Jumpa ILYA di #tampineshub SINGAPORE πŸ‡ΈπŸ‡¬ TODAY 3pm onwards till 5th June 2018 sempena Ramadhan & aidilfitri tahun Ini . OMG I’m so excited to see you guys again … πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ @rosevalleysg

A post shared by Raja Ilya (@rajailya) on

murai.my sendiri tidak pasti siapakah gerangan yang dimaksudkan. Ini kerana selain daripada berlakon, Ilya juga kini sedang giat berniaga.

Barangkali ianya ditujukan buat pihak produksi ataupun mereka yang terlibat dalam perniagaan bersama? Apa pun kami mendoakan yang terbaik untuk si cantik ini.