Gara-gara Lampin Bocor, Suria KLCC Mohon Maaf Pada Fazley Yaakob

Mesti Baca

Mak Ayah Dihina Sampai Panggil ‘Bodoh’? Dekati Kisah Kak Girl Yang Menyentuh Hati

Kak Girl sebak hingga mengalirkan air mata dalam sebuah video temubual eksklusif bersama selebriti dan influencer oleh Subhome. Dalam video...

Gempar! Pengarah & Suami Aktres Terkenal DM Teman Lelaki Nur Sajat?

Kontroversi mengenai usahawan sensasi Nur Sajat telah menarik ramai perhatian untuk memberi kenyataan termasuklah para selebriti iatu suami kepada...

Memakai Gelang Berlian Puteri Diana, Ini Alasan Meghan Markle

Meghan Markle memakai perhiasan istimewa sewaktu wawancara beliau yang bakal datang dengan Oprah Winsfrey. Memakai Gelang Berlian Mendiang Puteri Diana Sewaktu...

Buat pengunjung di pusat membeli belah terkemuka, Suria KLCC , ini adalah satu kisah dan pengalaman buruk Datuk Fazley Yaakob dan isterinya Datin Azrene Ahmad bersama anak bongsunya yang kini berusia 8 bulan. Pengalaman buruk ini bermula lampin anaknya, Ellie ‘bocor’ dan memaksa isterinya bergegas ke tandas yang bertanda ‘Premier’ yang memerlukan mereka membayar RM2.

Pengurus Wanita Yang Bongkak?

Pengalaman ini telah dikongsikan oleh Fazley menerusi Instagram miliknya semalam. Menurut Fazley, pengurus wanita yang menjaga pintu tandas itu dengan bongkaknya tak benarkan isterinya masuk dengan alasan bimbang tandas akan berbau busuk kerana najis bayi.

Terpaksa Berjalan Jauh 

Selepas memberi alasan yang kukuh, pengurus wanita tersebut tetap berkeras tidak benarkan masuk malah dia mencadangkan untuk ke tandas yang lain. Hal ini mengundang masalah kepada Fazley yang memaksa mereka anak-beranak berjalan jauh ke tingkat lain dan melalui ramai orang yang mungkin akan tidak selesa melihat.

Dalam kes sebegini, apa yang Fazley harapkan adalah budi bicara seorang pengurus wanita terhadap seorang perempuan lain yang ada bayi berumur 8 bulan di waktu kecemasan.

Pihak Suria KLCC Mohn Maaf

Menurut satu lagi posting di Instagramnya, hari ini pihak suria Surian KLCC,  telah pun menelefonnya dan memohon maaf. Mereka mengakui kesilapan kerana tidak menggunakan budi bicara berhadapan dengan kes kecemasan seperti itu.

Tambah beliau lagi, KLCC tidak pernah mendeskriminasi ibu & bayi di dalam apa jua keadaan. Kes yang berlaku adalah kecuaian mereka di dalam memberi latihan penuh terhadap pengurus tersebut.

Jemput Pengurus Wanita Datang Ke Suka Sucre Bistro

Fazley sempat berseloroh berhasrat menjemput pengurus wanita tu untuk menjamu selera di Restorannya Suka Sucre Bistro dan Fazley sendiri akan masakkan untuk beliau agar lebih lembut hati berhadapan dengan pelanggan pada masa akan datang.

Harapan Fazley pada masa hadapan,  tidak lagi ada kes seperti ini berlaku di sebuah pusat mmebeli belah bertaraf dunia yang menjadi kebanggaan negara!

Terkini

“Alahai Nenek Herot Ni”- Zarina Anjoulie Balas Sindiran Bekas ‘PA’ Aliff Syukri

Pelakon dan usahawan Zarina Anjoulie menerusi laman Instagram nya menyelar tindakan bekas pembantu peribadi Dato Sri Aliff Syukri, Melati...

Artikel Berkaitan