Gempar! Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan?

Mesti Baca

Seperti yang kita ketahui, populariti seorang artis juga terletak pada kelab peminatnya. Ini kerana hampir setiap perkembangan dan aktiviti selebriti kesayangan mereka akan dipenuhi kelab-kelab peminat ini.

Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan?

Terbaru, satu berita yang mengejutkan diterima murai.my dimana terdapat khabar berita bahawa kelab peminat selebriti terkenal, Fattah Amin dikatakan telah dibubarkan secara rasmi semalam. Kami sempat mengambil suntingan kenyataan The FA Club dimana mereka telah membubarkan kelab itu selepas mengambil kira beberapa faktor yang tidak didedahkan.

Fazura Beri Kata-Kata Semangat

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan,Fazura telah memuat naik status yang berupakan kata-kata semangat buat suaminya itu di Instagram.

Malah peminat-peminat Fattah turut memberi kata-kata semangat dan menyatakan sokongan penuh buat pelakon ini.

Apa pun, sehingga kini puncanya tidak diketahui malah akaun rasmi The FA Club juga telah dinyahaktif dari Instagram sejak semalam. Bersabarlah Fattah!

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan