Mengakui kehidupannya jauh lebih bermakna, pelakon dan penyanyi, Datuk Awie memberitau beliau lebih tenang dan tidak terlalu mengikut emosi.Memetik laporan Astro Awani, beliau malah berkata dirinya kini bersikap lebih terbuka untuk bekerja dengan individu yang dahulunya pernah cuba ‘dijauhi’, misalnya Erra Fazira.

IKLAN

“Pengalamanlah yang banyak mendewasakan saya sebenarnya, kalau dahulu saya mudah marah dan melenting, sekarang situasi tak sama lagi.

“Saya lebih banyak melepak bersama keluarga berbanding keluar rumah. Malah, saya lebih terbuka. Tak ada guna untuk kita saling membenci satu sama lain kerana industri ini kecil sahaja.

“Contohnya Erra Fazira, kalau dahulu saya cuba elakkan diri daripadanya, sekarang kami berkawan baik sebab banyak tawaran kerja yang mahukan kami bersama,” katanya Kepada Astro Awani.

Sementara itu berkongsi perkembangan terbaru, Awie atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Othman bakal bergandingan sekali lagi bersama primadona Melayu itu untuk filem, Hantu Kak Limah.

IKLAN

Difahamkan, Awie yang mendukung peranan Husin dan bakal ‘didampingi’ oleh Erra dalam beberapa babak dalam filem arahan Mamat Khalid itu.

Selain Awie, filem trilogi itu akan membariskan pelakon handalan antaranya Delimawati, Uqasha Senrose, Pekin Ibrahim, Jue Aziz dan penampilan khas Datuk Seri Vida.

Sumber : Astro Awani