Fazura Punca Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan?

Mesti Baca

Sebelum ini, murai.my antara yang pertama menyiarkan kisah dimana kelab peminat Fattah Amin, The FA team telah pun dibubarkan pada bulan yang lalu. Berita itu diketahui selepas mereka memuat naik sebuah pengumuman rasmi di Instagram mereka dan tidak lama kemudian akaun itu telah pun dipadam menandakan tiada lagi kelab peminat artis itu.

Fazura Punca Dibubarkan?

Meskipun tidak menyatakan apakah punca kelab itu dibubarkan namun terdapat desas-desus mengatakan ianya berpunca dari isteri Fattah sendiri yang juga pelakon terkenal, Fazura. Dikatakan sikap Fazura yang kononnya terlalu mengongkong Fattah dalam setiap urusannya membuatkan mereka di dalam kelab itu berasa kurang selesa.

Nafi Terlalu Mengongkong Fattah

Namun begitu, menurut Fazura dia sama sekali menolak dakwaan tersebut malah turut menyatakan sokongannya yang penuh dalam karier Fattah.

“Saya tahu ada yang menyalahkan saya dan menuduh saya yang mengawal Fattah. Tuduhan itu tidak benar sama sekali. Suami saya adalah seorang yang sangat tegas dan bijak dalam membuat setiap keputusan hidupnya. Pada masa sama, tiada sebab untuk saya campur tangan atau mengawal hidupnya kerana sebagai seorang isteri, sayalah yang sepatutnya kena dengar cakap dia”

Pada hemat kami mungkin peminat Fattah terlalu overly attached dengan selebriti kesayangan mereka itu sehingga menganggap Fazura sebagai satu ‘ancaman’ buat mereka seandainnya dakwaan yang dikatakan itu adalah benar.

Sumber Berita Harian

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan