[VIDEO] Peminat Sebak Lihat Ardell Aryana Kini Berkerusi Roda

Mesti Baca

Sebelum ini, peminat dikejutkan dengan khabar berita mengenai pelakon Ardell Aryana yang dikhabarkan menghidapi kanser. Segalanya bermula apabila rakannya, Nazmi Adhwa memuat naik satu gambar di Instagram nya dengan meminta Ardell supaya terus kuat melawan penyakitnya. Meskipun begitu, Ardell sehingga ke hari ini tidak membuat sebarang maklum balas mengenai penyakit yang dihidapinya.

Ardell Kini Berkerusi Roda

Dalam perkembangan lain, menerusi Instagram pelakon itu, dia kini dilihat hanya bergerak menggunakan kerusi roda. Malah melihatkan pada muat naik sebuah video Ardell, dia ditemani ibunya sambil ditolak menggunakan kerusi roda. Rata-rata peminat turut berasa sedih dengan keadaan Ardell yang jatuh sakit.

Video Ucapan Hari Jadi Buat Ibu Buat Netize Terharu

View this post on Instagram

Ma today is your born day ๐ŸŽ.. Thank You for your โ€œSABARโ€ , your โ€œDOAโ€ & your effort … may Allah bless you ๐Ÿคง mama ๐Ÿ‘ต๐Ÿป. Selamat ulang tahun ILOVEYOU โ™ฅ๏ธ. . . You not only my mother but โ€œ my best friend โ€œ ( ibu adalah hadiah teristimewa dari Allah ) untuk kita anak ๐Ÿฆ‹. #iloveyoumom ๐Ÿ‘ต๐Ÿป tak ada 1 ungkapan pun boleh noi ucap kan (sebak bila terfikir pengorbanan mama ) ..noi nak mama tahu , nama mama sentiasa dalam doa ๐Ÿ™ƒ.. Tuhan tolong jaga dia selalu untuk ku ๐ŸŒนkerana hidup ini tak bermakna tanpa nya ๐Ÿ‚.

IKLANA post shared by ู†ูˆุฑ ุงู„ู‡ุฏุงูŠุฉ (@ardellaryana) on

Malah, dalam video tersebut, Ardell sempat memberi ucapan hari jadi khas buat ibunya sekaligus ini membuatkan netizen bertambah terharu dan sedih. Apa pun penyakit yang menimpa Ardell, sama-sama kita doakan supaya dia diberikan kesembuhan untuk terus aktif dan tersenyum!

Sumber : Instagram Ardell Aryana

Terkini

“Kurang Ajar!”- Ashraf Muslim Bengang Dengan Syarikat Judi

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa kecewa terhadap sebuah syarikat perjudian selepas tular di media sosial mengenai lagu raya yang...

Artikel Berkaitan