Berita kehamilan bagi sepasang suami isteri pasti sesuatu yang sangat menggembirakan. Hal ini pula yang dirasakan oleh pelakon Betty Rahmad ketika mengetahui dirinya hamil. Pada awalnya Betty tak memberitahukan khabar gembira itu pada suaminya, Ardy Damis. Dia berniat memberikan kejutan kepada suaminya selepas hamil 4 minggu.

Terharu

Anda dah tengok ke video ni? Memang sweet sangat sampai boleh mengalirkan airmata. Semalam, viral di media sosial, Betty memberi kejutan berita mengandung kepada suaminya dengan hanya menunjukkan alat uji kehamilan (pregnancy test).

IKLAN

“Bismillah alhamdulillah syukur harini i nak share with my beloved followers & friends, i am 3months pregnant ?? Syukur atas rezeki dari Allah & atas berkat doa dari anda semua yang selalu doakan yang baik untuk kami. Terima kasih dan teruskan doa yang baik-baik untuk kami k!”

Menurut Betty, video itu sudah lama dirakamkan pada ketika itu dia hamil 4 minggu, namun kini usia kandungannya sudah masuk 3 bulan. Betty merakam video detik-detik indah momen ini dengan diakhiri pelukan manja tanda rasa syukur kerana mereka bakal menimang cahaya mata tak lama lagi.

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan ini yang bakal melalui fasa baru selepas ini selepas mendirikan rumahtangga pada  4 Februari 2018 yang lalu.

Sumber IG Betty Rahmad