Wow! ‘The Flash’ Sebenarnya Memakai Jam Buatan Malaysia

Mesti Baca

Cakap sahaja mengenai barangan Malaysia pasti pelbagai tanggapan akan diberi. Ada yang suka dan mungkin ada yang tidak kerana menganggapnya sebagai sesuatu yang tidak berkualiti. Jika anda masih fikirkan seperti sedemikian, barangkali anda boleh tukar kembali persepsi itu selepas membaca artikel ini.

Grant Gustin Dedahkan Jam Yang Dipakai Buatan Malaysia

Ketika berlangsungnya Teen Choice Award 2018 baru-baru ini, bintang The Flash iaitu Grant Gustin dilihat telah memakai seutas jam yang menarik perhatian peminatnya. Ketika ditanya apakah jenama tersebut, Grant memberitahu jam tersebut adalah pemberian seorang jurugambar yang berasal dari Malaysia. Difahamkan, jurugambar tersebut juga adalah pemilik sebuah jenama jam tempatan, Nayan. Sudah pasti berita ini membanggakan bukan?

Impak Nayan Di Pentas Antarabangsa

Tidak ramai yang mengetahui mengenai jenama Nayan ini yang merupakan pengeluar barangan kemas dan juga jam tangan. Menerusi syarikat Nayan Co, jenama ini dipercayai berpusat di Kota Kinabalu. Barangkali semasa percutiannya di Sabah, Nayan Co telah menghadiahkan superhero ini jam berkenaan.

Hasil carian murai.my, jam ini merupakan satu jam tangan eksklusif yang mampu milik malah kami percaya, penangan The Flash ramai yang akan mendapatkan seutas jam Nayan selepas ini. Malaysia Boleh!

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan