Kisah dua penyanyi ini Syamel dan juga Ernie Zakri bukanlah perkara baru dalam industri. Malah kelibat kedua-dua mereka di kebanyakan acara sering kali menjadi tanda tanya adakah benar mereka bercinta.

Syamel Sah Bercinta Dengan Ernie?

Terbaru, menerusi beberapa ‘posting’ di Instagram Syamel seperti telah memberi bayangan bahawa kedua-dua mereka sememangnya sedang hangat bercinta apatah lagi petikan ayat romantik yang dimutnaiknya itu turut memetik (tag) nama Ernie. Tindakannya itu telah membuat netizen memberi spekulasi tersendiri selain mendoakan kebahagiaan mereka.

Hanya Bekerjasama Dengan Ernie

Namun begitu, penyanyi yang berusia 25 tahun ini menyangkal dakwaan berkenaan dan menurut Syamel posting tersebut merupakan lirik lagu terbaharunya yang berjudul Kau Pun Sama dan Ernie turut bekerjasama menghasilkan lagu berkenaan.

Meskipun begitu,lagu tersebut bukanlah lagu duet bersama Ernie dan jelas sekali tidak beranggapan ianya seperti sebuah gimik. Lagu Kau Pun Sama itu bakal dipertontonkan di YouTube syarikat pengurusan Syamel, RocketFuel pada pukul 2 petang ini. Sama-sama kita nantikan lagu ini yang khabarnya ‘lari’ dari genre asal Syamel!

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry