Semalam kami di murai.my telah memuat naik sebuah artikel dimana tiga orang penyanyi iaitu Wany Hasrita, Ernie Zakri dan Ara Johari dikatakan mengamuk setelah mereka seperti dipermainkan oleh sahabat mereka, Haqiem Rusli.

Segalanya bermula apabila kesemua mereka dijemput ke sebuah stesen radio terkenal hanya untuk mempromosikan single terbaru Haqiem Rusli dan kisah depresinya. Tidak tahu akan tujuan temubual tersebut, ketiga-tiga mereka telah meluahkan rasa tidak puas hati di media sosial masing-masing.

IKLAN

Ernie Dedah Depresi Haqiem Hanya Gimik Semata

Melihatkan isu itu semakin tlar, menerusi ruangan komen, Ernie mendedahkan satu lagi perkara yang agak mengejutkan dimana menurutnya Haqiem tidak pernah mengalami masalah depresi sehingga menyebabkan mahu berhenti menyanyi malah ianya sekadar gimik yang sudah lama dirancang.

Netizen Marah Dengan Haqiem

Mungkin anda masih ingat dengan gimik yang dilakukan oleh Nabila Razali dimana hampir satu Malaysia juga terkena dengan ‘permainan’ penyanyi itu. Namun, menurut netizen taktik yang dilakukan oleh Haqiem tidak menjadi malah mengundang kemarahan sehingga dilihat meraih publisiti murahan.

Apa pun, nantikan perkembangan lanjut dari murai.my dari semasa ke semasa kerana kami turut mendapat perkhabaran pada hari ini satu sidang media khas melibatkan Haqiem, Ernie dan Wany akan dilangsungkan.