Sissy Iman Tersingkir! Peminat Salahkan Faizal Tahir?

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

Semalam kecoh di media sosial mengenai penyingkiran peserta dari Big Stage, Sissy iman yang disifatkan peminat sebagai sesuatu yang mengejutkan dan tidak seharusnya disingkirkan.

Faizal Tahir Dipersalahkan Kerana Tidak Faham Konsep

Menghangatkan lagi keadaan, peminat turut menyalahkan Faizal Tahir kerana tindakannya seperti tidak faham dengan konsep program itu. Selain Dato Seri Siti Nurhaliza, penyanyi MahaKarya Cinta itu juga merupakan salah seorang juri tetap Big Stage dan kedua-dua mereka mempunyai kuasa imuniti untuk menyelamatkan mana-mana peserta yang sudah tersingkir.

Dalam konsert minggu keempat itu, Faizal menggunakan imuniti tersebut bagi menyelamatkan Ariff Bahran yang menyanyikan lagu Deen Assalam.

Mengaku Akan Kesilapannya

Mengaku keliru dengan konsep imuniti yang diberi, Faizal turut berasa ralat melakukan keslipakan tersebut sehingga tersalah membuat pilihan dan mengambil tanggungjawab atas penyingkiran Sissy.

“Saya fikir jika saya selamatkan salah seorang daripada mereka maknanya tidak akan ada penyingkiran tetapi percaturan itu salah. Memang saya berasa ralat tidak selamatkan Sissy… Saya harus dipersalahkan dan mengambil tanggungjawab atas penyingkirannya,”

https://www.instagram.com/p/Bm84uZ0nL-0/?taken-by=sissyimann

Selain Ariff, penyanyi lain yang akan mara ke konsert minggu hadapan adalah Tajul, Wani Kayrie, Afieq Syazwan, Shafiq Farhain, Baby Shima dan Sarah Suhairi. Apa komen anda? Bagi kami sendiri penyingkirkan Sissy juga sesuatu yang mengejutkan. Adakah Sissy bakal diserap masuk kelak? Sama-sama kita nantikan!

Terkini

Dah Elok Sado, Pergi Buat Implan Payudara Pula! Influencer Ini Tak Malu Malah Bangga

Lelaki bertatu ini menunjukkan implan payudara setelah dicabar untuk mendapatkan 3 juta pengikut di akaun Instagramnya. Dipetik dari Dailystar, Influencer...

Artikel Berkaitan