Suatu ketika dahulu, kami pernah menyiarkan sebuah artikel dimana pelakon veteran, Julia Rais mempunyai tiga orang cahaya mata hasil perkahwinannya dengan Pemangku Sultan Pahang, Tengku Abdullah. Yang Mulia Tengku Puteri Iman Afzan, Tengku Ilisha Ameera dan Tengku Ilyana merupakan antara puteri diraja yang tercantik di dunia dan baru-baru ini salah seorang daripada mereka selamat diijabkabulkan.

Tengku Iman Secocok Dengan Tengku Bakar!

Yang dimaksudkan adalah Yang Mulia Tengku Puteri Iman Afzan, 26 yang telah disatukan dengan pasangan pilihannya, Yang Mulia Tengku Abu Bakar Ahmad Bin Tengku Arif Bendahara Tengku Abdullah , 32 pada 24 Ogos yang lalu. Pasangan diraja itu selamat dinikahkan oleh Tengku Abdullah sendiri dalam sebuah majlis tertutup yang dihadiri keluarga dan sahabat terdekat.

Gaun Pengantin Sentuhan Rizalman

Melihatkan pada gambar-gambar yang dikongsi di media sosial, ramai yang memuji kecantikan Tengku Iman apatah lagi menggayakan busana gaun pengantin yang mendapat sentuhan Datuk Rizalman menaikkan lagi seri ‘puteri diraja’ nya.

IKLAN

Persis sebuah kisah dongeng seorang puteri menemui putera yang dikasihi, kedua-duanya kelihatan begitu secocok sekali. Didoakan buat jodoh pasangan diraja Pahang ini berkekalan sehingga ke anak cucu. Merafak ucapan tahniah buat Tengku berdua!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry