Dah menonton filem “The Nun”? Dalam filem itu, anda akan menemui watak Valak yang semestinya akan menghantui mimpi setiap orang yang menonton.

Sebenarnya, Valak sudah ada dalam filem seramThe Conjuring sebagai iblis atau hantu wanita di balik rupa seorang biarawati.

IKLAN

Kerana terlalu popular,  Valak jadikan salah satu ikon genre filem seram moden. Padahal, watak mengerikan ini dipegang oleh aktres cantik dan anggun iaitu Bonnie Aarons.

Tak seseram dalam filem sebagai Valak. Ternyata beginilah penampilan Bonnie Aarons di dunia nyata. Selain memang memiliki wajah yang cantik, gaya outfit-nya juga menawan.

Tak percaya? Mari lihat tujuh gaya menawan Bonnie Aarons, atau popular dengan nama Valak dalam filem “The Nun” dan “The Conjuring” seperti berikut

1. T-shirt dan ripped jeans

Dalam foto ini, Aarons tampil kasual dengan mengenakan T-shirt dan ripped jeans berlatar belakang poster filem horor “Annabelle”.

2. Berjiwa Muda

Aarons terlihat gemar memakai T-shirt. Lihat saja gayanya kali ini yang begitu santai, ditambah aksesori yang membuatkan dia kelihatan lebih mudah dari usianya.

3. Kemeja, legging dan sneakers

Aktres berusia 39 tahun ini tampil cantik mengenakan kemeja, legging, serta sneakers.

4. Long sleeve T-shirt

Penampilan ringkas Aarons dengan hanya memakai T-shirt lengan panjang ketika bersiar-siar di luar.

IKLAN

5. Sweater

Gaya Aarons yang satu ini boleh jadi inspirasi kepada anda ketika musim hujan. Walaupun dengan memakai Sweater, Aaron tetap nampak cantik dan fashionable.

6. Blouse

Tak terlalu banyak memakai aksesori, Aarons dengan penampilan ini hanya memilih mengenakan blouse yang dipadankan dengan seluar jeans panjang serta heels dan sling bag.

7. Kalung Unik

Ketika tayangan perdana “The Nun”, Aarons mengenakan kalung unik yang dipadankan dengan gaun panjang yang membuatnya terlihat semakin elegan.