Bergaya Ranggi! Beginilah 7 ‘Outfit’ Valak Di Dunia Nyata

Mesti Baca

Dah menonton filem “The Nun”? Dalam filem itu, anda akan menemui watak Valak yang semestinya akan menghantui mimpi setiap orang yang menonton.

Sebenarnya, Valak sudah ada dalam filem seramThe Conjuring sebagai iblis atau hantu wanita di balik rupa seorang biarawati.

Kerana terlalu popular,  Valak jadikan salah satu ikon genre filem seram moden. Padahal, watak mengerikan ini dipegang oleh aktres cantik dan anggun iaitu Bonnie Aarons.

Tak seseram dalam filem sebagai Valak. Ternyata beginilah penampilan Bonnie Aarons di dunia nyata. Selain memang memiliki wajah yang cantik, gaya outfit-nya juga menawan.

Tak percaya? Mari lihat tujuh gaya menawan Bonnie Aarons, atau popular dengan nama Valak dalam filem “The Nun” dan “The Conjuring” seperti berikut

T-shirt dan ripped jeans

Dalam foto ini, Aarons tampil kasual dengan mengenakan T-shirt dan ripped jeans berlatar belakang poster filem horor “Annabelle”.

Berjiwa Muda

Aarons terlihat gemar memakai T-shirt. Lihat saja gayanya kali ini yang begitu santai, ditambah aksesori yang membuatkan dia kelihatan lebih mudah dari usianya.

View this post on Instagram

It’s Hammock Time! #fridaymood

A post shared by Bonnie Aarons (@bonnieaarons1) on

Kemeja, legging dan sneakers

Aktres berusia 39 tahun ini tampil cantik mengenakan kemeja, legging, serta sneakers.

View this post on Instagram

A post shared by Bonnie Aarons (@bonnieaarons1) on

IKLANLong sleeve T-shirt

Penampilan ringkas Aarons dengan hanya memakai T-shirt lengan panjang ketika bersiar-siar di luar.

View this post on Instagram

Just a few of my friends

A post shared by Bonnie Aarons (@bonnieaarons1) on

Sweater

Gaya Aarons yang satu ini boleh jadi inspirasi kepada anda ketika musim hujan. Walaupun dengan memakai Sweater, Aaron tetap nampak cantik dan fashionable.

Blouse

Tak terlalu banyak memakai aksesori, Aarons dengan penampilan ini hanya memilih mengenakan blouse yang dipadankan dengan seluar jeans panjang serta heels dan sling bag.

Kalung Unik

Ketika tayangan perdana “The Nun”, Aarons mengenakan kalung unik yang dipadankan dengan gaun panjang yang membuatnya terlihat semakin elegan.

Terkini

Selepas Wajah, Safiey Ilias Jalani Rawatan Kecantikan Buah Dada

Usahawan kosmetik sensasi Safiey Ilias atau nama sebenarnya Saifuddin Bin Ilias menimbulkan kontroversi di laman Instagram selepas berkongsi foto...

Artikel Berkaitan