Semalam pelakon Syafiq Kyle telah menganjurkan majlis bersama peminatnya di sebuah pusat karaoke di mana majlis itu turut dihadiri ahli keluarga Syafiq.

Rebah Di Majlis Ramah Mesra

Walaubagaimanapun, terdapat kejadian yang tidak diingini berlaku apabila bapa kepada pelakon berkenaan, Abdul Razak Husin dilaporkan rebah dan terpaksa dikejarkan ke hospital. Menurut Syafiq, bapanya sememangnya mempunyai sejarah penyakit darah tinggi dan sempat menyanyikan sebuah lagu sebelum rebah secara tiba-tiba tidak lama kemudian.

Berlaku Pendarahan Otak

Selepas menerima rawatan, bapanya dilaporkan mengalami pendarahan pada bahagian otak dan memerlukan rawatan segera. Walaubagaimana pun jelas Syafiq kaedah rawatan yang diberi tidak membabitkan pembedahan.

“Ada potensi untuk bahagian pendarahan itu mengecut tanpa perlu dibedah. Buat masa ini, ayah dirawat di pusat perubatan ini kerana doktor mahu memantau keadaannya dari masa ke semasa,”

Memohon doa yang terbaik untuk bapanya, pelakon filem Langsuir ini redha dengan kejadian yang menimpan dan mengharapkan bapanya akan segera pulih seperti sediakala.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry