Susulan ontroversi melibatkan empat selebriti, Fathia Latiff, Aiman Hakim Redza, Michael Ang dan Sharifah Sakinah. Segalanya bermula apabila Fathia memuat naik kenyataanya di Instagram dengan menyatakan bekas kekasihnya, Aiman masih berhutang dengannya. Menolak dakwaan tersebut, Michael Ang dan Sharifah Sakinah bertindak mempertahankan Aiman.

Netizen Hilang Rasa Hormat

Juga bertindak mempertahankan rakan karibnya, Zarina Anjoulie turut membalas komen Sharifah Sakinah dengan memberitahu pelakon itu bahawa dia menjadi saksi melihat mesej perbualan antara Aiman dan Fathia.

IKLAN

Mewakili rakannya itu, Zarina turut memohon maaf atas kata-kata Fathia kepadanya yang dilihat agak sedikit kasar. Melihatkan pelbagai pada kontroversi yang melanda, netizen mendakwa mereka sudah hilang rasa hormat pada pelakon itu dan menganggap tindakana Fathia  hanya mengeruhkan lagi keadaaanya yang dihimpit pelbagai kontroversi sejak bulan lalu.

Aiman Tidak Berhutang Dengan Sesiapa

Dalam perkembangan lain, Aiman Hakim menerusi Insta Story nya, dia menegaskan bahawa dia sama sekali tidak pernah berhutang dengan sesiapa malah turut menjelaskan mengenai pelaburan di mana ianya terdapat nilai untung dan rugi.

Tambahnya lagi dia terpaksa menyekat Fathia daripada menghubunginya kerana mendakwa pelakon itu bercakap sesuatu yang tidak masuk akal. Enggan menjelaskan lebih lanjut mengenai hal itu, Aiman bagaimanapun Aiman sempat meminta peminatnya mendoakan keadaan Fathia untuk menjadi yang lebih baik dan dapat selesaikan dengan baik.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda