Noorkumalasari Jawab Dakwaan Anita Sarawak Hidapi Kanser

Mesti Baca

Beberapa bulan yang lalu tular seketika mengenai khabar berita kononnya penyanyi terkenal, Anita Sarawak telah ditemui. Khabar angin mengatakan dia kini sedang menghidapi penyakit kanser dan turut dikhabarkan telah bercerai dengan suaminya setelah satu dokumen penjualan rumah mereka di luar negara tersebar.

Anita Sarawak Baik-Baik Sahaja

Dipetik dari Mstar, adik tirinya yang juga pelakon dan penyanyi popular era 1980-anĀ Noorkumalasari memberitahu Anita dalam keadaan baik sahaja. Malah segala spekulasi mengenai dia menghidapi penyakit kanser dan sudah berpisah dengan suaminya juga sama sekali tidak benar.

Pelantun Seksis itu mula dikatakan menghilangkan diri sejak pertengahan 2011 selepas dikatakan merajuk dengan sebuah stesen TV dan kehilangan Anita sehingga kini terus menjadi tanda tanya.

Mahu Jalani Kehidupan Seperti Biasa

Tambah Noorkumalasari, dia mohon kepada semua pihak agar tidak mempercayai berita tentang perkembangan terbaharu mengenai kakaknya. Dikatakan, Anita kini mahu menjalani kehidupan seperti oramg biasa dan tidak lagi sebagai orang yang dikenali ramai.

Meskipun tidak menghubunginya, Nookumalasari menganggap Anita sengaja berbuat demikian kerana tahu media pasti akan bertanyakan perkembangan terbaru mengenainya seandainya mereka berhubung. Apa pun, sama-sama kita doakan yang terbaik untuk Anita Sarawak.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan