Jarang-jarang sekali mendengar gosip panas yang dikaitkan dengan pelakon Rasyha Rizrose. Pelakon baharu yang juga adik kepada Nelydia Senrose dan Uqasha Senrose ini mula dikenali ramai menenusi drama Pinggan Tak Retak, Nasi Tak Dingin yang ditayangkan dalam slot akasia beberapa bulan yang lalu.

Gambar Menampakkan Bentuk Buah Dada

Terbaru, pelakon ini telah memuat naik satu gambar terbaru di Instagram nya. Namun begitu, gambar tersebut menjadi bualan hangat netizen kerana gambar tersebut seolah-olah menampakkan bentuk payudara. Gambar yang dimuatnaik tersebut kini mendapat lebih dari 75,000 tanda suka selain dihujani pelbagai komen dari netizen.

IKLAN

Pelbagai Komen Lucah

Menerusi komen-komen tersebut, rata-rata pengikutnya yang terdiri daripada kaum lelaki telah memberi komen yang berbaur lucah.

Ada yang mendakwa Raysha seperti sengaja mempamerkan asetnya dan tidak kurang juga ada yang menasihati pelakon muda ini. Mungkin Rasya punyai alasan tersendiri untuk memuatnaik gambar tersebut dan sudah pasti tidak menyangka gambar tersebut akan menerima reaksi panas dari netizen.