Hefny Sahad Dan Uqasha Senrose Putus Kerana Isu Dadah?

Mesti Baca

Antara 5 Pasangan Selebriti Yang Menjalankan Perniagaan Bersama

Menjadi seorang selebriti bukan sahaja dapat meraih populariti malahan dapat memasarkan produk sendiri pada peminat dan meraih jualan tanpa...

5 Selebriti Hollywood Ini Kongsi Kisah Mereka Hadapi Sexism

Isu sexism , prejudis atau diskriminasi jantina bukan sahaja berlaku terhadap wanita biasa, malah selebriti wanita juga turut mengahadapi...

Produksi Bincang Mahu Gantikan Atau Kekalkan Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Drama KBS, River Where The Moon Rises telah membatalkan penggambarannya hari ini , 4 Mac, dan sedang membincangkan sama...

Sebelum Pilihanraya Umum Ke-14 (PRU14) mencetuskan fenomena nya minggu lalu, terlebih dahulu dunia hiburan dikejutkan dengan berita penangkapan seorang artis wanita popular, Uqasha Senrose selepas didakwa memiliki dadah di dalam keretanya. Namun begitu, pelakon itu telah dibebaskan dengan jaminan polis.

Uqasha Dan Hefny Sudah Putus

Ketika isu tersebut masih panas, sudah tentu ianya sedikit sebanyak terpalit pada teman lelakinya, Hefny Sahad yang dihujani pelbagai persoalan mengenai Uqasha. Namun begitu, siapa sangka sebenarnya hubungan mereka sudah putus di tengah jalan. Puncanya tidak diketahui namun netizen menganggap kerana isu dadah tersebut mereka tidak lagi bersama.

“Saya dapat tahu perkara ini semalam selepas dihujani pertanyaan menerusi WhatsApp, komen dan direct message (DM) di laman Instagram. Sejujurnya, saya pun terkejut”

Tidak Lagi Berhubung Sejak Januari

Akan tetapi, sebenarnya bukanlah kerana tuduhan tersebut mereka putus. Menurut Hefny, hubungan mereka sudah pun bertemu titik noktah pada Januari lalu.

“Saya dan Uqasha sudah bawa haluan masing-masing sejak awal tahun ini. Jadi, saya tidak tahu menahu mengenai kes membabitkan dirinya”

Tambahnya juga, dia tidak mahu lagi mahu masuk campur dalam hal tersebut dan meminta orang ramai yang tidak tahu cerita sebenar agar berdiam diri untuk tidak mengeruhkan lagi keadaan.

“Saya dapat tahu perkara ini semalam selepas dihujani pertanyaan menerusi WhatsApp, komen dan direct message (DM) di laman Instagram. Sejujurnya, saya pun terkejut. Memandangkan kami sudah tidak berkomunikasi sejak putus tempoh hari, jadi memang tidak ambil tahu langsung. Mengenai apa terjadi terhadap dirinya, saya tidak mahu komen apa-apa. Sebab saya memang tidak tahu menahu. Cuma, apa boleh dikatakan, bagi yang tidak tahu menahu lebih baik diam.”

Mungkin tiada jodoh diantara mereka. Sebelum ini, Hefny sendiri pernah merancang untuk meneruskan hubungan mereka ke fasa seterusnya namun kini ianya hanyalah sebuah kenangan buatnya.

Sumber HarianMetro 

Terkini

‘Harap Kamu Mati’- Adik Zyn Malik Disumpah Kerana Tak Dapat Restu

Waliyha adalah adik kepada Zayn Malik dari kumpulan One Direction. Dia pernah muncul dalam video muzik kumpulan itu pada...

Artikel Berkaitan