Rumah tangga pelakon Diana Danielle dan pengarah, Farid Kamil sering menjadi buah mulut di kalangan peminat. Namun disebalik cerita-cerita negatif yang direka-reka oleh netizen, ternyata Diana sangat bersyukur dan bahagia melayari perkahwinan yang dibina selama enam tahun bersama suaminya. Seperti yang dilaporkan menerusi Utusan Online,
mengenai banyak mulut sekeliling yang masih berteka teki, tentang isu rumah tangganya, ini reaksi Diana.

“Sebagai artis, lumrah lah akan jadi perhatian sekeliling yang nak tahu tentang apa saja. Apatah lagi tentang perkahwinan. Sayangnya, ada yang sibuk bercerita hal tidak benar. Nasihat saya, lebih baik menjaga rumah tangga sendiri berbanding sibuk nak mencari masalah orang.”

Sewajarnya, sebagai peminat janganlah kita bersangka buruk dengan sesuatu yang kita sendiri tak tahu. Apa yang mustahak, kita seharusnya memberi kata-kata semangat dan berharap pasangan ini dapat menempuh apa juga dugaan dalam rumah tangga mereka.

IKLAN

Mengenai perkembangan terbaru, Diana akan muncul dalam filem terbarunya, GOL & GINCU VOL. 2 ditayangkan pada 25 Oktober 2018 ini di seluruh pawagam di Malaysia. Filem ini membicarakan soal kekeluargaan dan anak muda yang berdepan masalah sekeliling pada hari ini.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry