Setelah menanti hari untuk isterinya, Naquia Yasirah Mohd Khairi atau lebih mesra disapa sebagai Cira akhirnya selamat melahirkan cahaya mata kedua mereka. Berita gembira itu dikongsi Black Hanifah di laman Instagram nya.

Dapat Anak Perempuan

Lebih menggembirakan, anak kedua mereka yang dilahirkan dengan seberat 2.88kg itu adalah seorang bayi perempuan. Tambah Black, isteri dan anaknya itu berada dalam keadaan baik dan sihat sejahtera. Terdahulu, Black pernah berkongsi pengalaman cemas mereka apabila kandungan isterinya tidak menunjukkan tindak balas seperti biasa gara-gara terlebih memakan buah durian. Namun, saat mendebarkan itu hanyalah seketika kerana kandungannya itu mula menunjukkan tidak balas tidak lama kemudian.

IKLAN

Dayyan Teruja

Kongsi Black di Instagram, anak sulung mereka iaitu Dayyan begitu gembira serta teruja menantikan kehadiran adiknya itu. Sebuah video menantikan detik kelahiran anak mereka itu turut dimuat naik Black di Instagram. Rata-rata peminat serta rakan artis turut mengucapkan ucapan tahniah buat Black sekeluarga atas kelahiran ‘orang baru’ mereka. Tahniah Black!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda