Peminat Zamani Kena Carut Dengan Ramli MS Di Instagram

Mesti Baca

Pada konsert separuh akhir Gegar Vaganza musim kelima (GV5) yang lalu, telah menyaksikan 6 orang peserta telah dipilih untuk berentap di konsert akhir. Salah satunya adalah, penyanyi legenda, Zamani.

View this post on Instagram

Kerja dh settle….jom balik @tokram_ramlims #zamanislam #zamanislam_official #inderaentertainment #gegarvaganza5

IKLANA post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL (@zamanislam_official) on

Pemilihan Zamani telah mengundang reaksi negatif dari netizen kerana persembahannya yang bermasalah. Pada malam itu juga, juri tetap, Datuk Ramli MS atau lebih mesra dipanggil Tok Ram dilihat enggan memberi komen persembahan pertama Zamani.

Hal ini telah mengundang rasa tidak berpuas hati di kalangan peminat fanatik Zamani, sehinggakan ada yang memberi amaran kepada Tok Ram di ruangan komen akaun instagramnya.

Sedar akan amaran itu, nampaknya Tok Ram tidak menunggu lama untuk membidas. Dia membalasnya dengan kata-kata yang tidak kurang pedasnya.

 

Ternyata, peminat meletakkan harapan yang tinggi kepada Zamani untuk bergelar juara GV5.  Selain Zamani, peringkat akhir GV5 turut memperlihatkan lima lagi peserta mara iaitu Amelina, Noryn Aziz, Dia Fadilla, Maya Ruslee dan duo berkumpulan Billy Zulkarnain.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan