Album ‘O’ merupakan album terakhir Altimet yang telah dilancarkan pada minggu lalu. Menerusi album tersebut, turut ditampilkan duetnya bersama beberapa penyanyi terkenal tanah air.

Altimet Sudah Temui Pengganti

‘Meniti’ bibit-bibit terakhirnya sebagai penyanyi Rap, Altimet ketika ditemui murai.my akui sudah berjumpa dengan penyanyi yang akan menggantikan persembahannya pada Anugerah Juara Lagu ke 33 pada Februari depan.

IKLAN

Terdahulu, lagu Bunga milik Altimet telah berjaya ke AJL33 bersama-sama dengan 11 lagu popular yang lain. Namun begitu, nekad dengan keputusannya untuk mengundurkan diri sebagai penyanyi rap, Altimet juga sudah mengesahkan bahawa dirinya tidak akan membuat persembahan di pentas itu sebaliknya akan diganti dengan penyanyi lain.

Beri Petunjuk

Rata-rata peminat turut teruja untuk mengetahui siapakah penyanyi yang menyanyikan lagu Altimet kelak. Ketika ditanya, Altimet masih lagi ‘menutup mulut’ mengenai penyanyi tersebut. Namun berdasarkan petunjuk yang diberi, besar kemungkinan ianya adalah penyanyi berkumpulan, duo mahupun duet!

” Mengapa saya pilih mereka kerana mereka cukup berbakat. Saya dah berjumpa dengan mereka, dan mereka turut bersetuju untuk menjayakan persembahan tersebut. Mengenai siapakah penyanyi tersebut, nantikan sahaja promo AJL 33 kelak”

Jika benarlah penyanyi tekaan kami tersebut akan membuat persembahan Altimet nanti, kami percaya ianya sesuatu yang lain dari yang lain dan tidak mustahil akan merangkul anugerah persembahan terbaik pada malam itu.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda