Pada minggu lalu, senarai giliran 12 lagu yang akan berentap pada malam Anugerah Juara Lagu 33 (AJL) telah pun diumumkan. 3 Februari ini kesemua penyanyi ini bakal menunjukkan kekuatan vokal dan persembahan luar biasa bagi merebut gelaran Juara Lagu edisi kali ini.

Ramalan Awal AJL33

Berdasarkan penilaian ke atas 12 buah lagu yang akan bertanding, rata-rata netizen sudah membuat ramalan awal mengenai penyanyi manakah yang bakal menjuarai AJL33. Bagi edisi kali ini bukan sahaja menyaksikan persaingan diantara penyanyi-penyanyi baru, sebaliknya penyanyi berpengalaman seperti Siti Nordiana, Dayang Nurfaizah, Siti Sarah dan Misha Omar akan turut bertanding. Menerusi ramalan awal, besar kemungkinan Misha Omar menerusi lagu Sampai Bila dikatakan mempunyai potensi untuk menjadi Juara Lagu AJL33 berdasarkan populariti lagu tersebut dan kekuatan vokal Misha sendiri.

Ramalan murai.my

Menerusi ramalan kami di murai.my pula, kami tampilkan senarai jangkaan pemenang yang bagi kami penyanyi ini berpotensi untuk menduduki mana-mana kedudukan di AJL33. Bagaimanapun ianya hanyalah ramalan kami kerana segalanya akan ditentukan pada 3 Februari ini.

Juara Lagu : Misha Omar – Sampai Bila
Naib Juara : Siti Sarah – Semakin
Tempat Ketiga : Hajat – Hael Husaini
Vokal Terbaik : Siti Sarah / Misha Omar / Siti Nordiana & Jaclyn Victor
Persembahan Terbaik : De FAM – Bunga (Altimet)

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry