Zamani Slam Tubuh Syarikat Pengurusan Untuk Ambil Artis Baru?

Mesti Baca

Penyanyi kumpulan Slam, Zamani Ibrahim berkata bahawa beliau tidak tahu sampai bila lagi mampu untuk meneruskan kerjaya nyanyian dalam keadaan kesihatannya yang tidak seberapa mengizinkan. Zamani berhasrat menubuhkan syarikat pengurusan, ZIME Production untuk mengembangkan kerjaya seninya di masa hadapan.

“Saya wujudkan syarikat itu bukan sebab saya nak lupa jasa orang yang tolong saya selama ini. Selama 25 tahun saya dengan abang Johan Aziz (sebagai pengurus).

“Saya rasa, apa salahnya saya cuba untuk nak kembangkan lagi kerjaya seni. Sampai bila saya boleh menyanyi dengan keadaan kesihatan saya sekarang ini.

“Mungkin kalau adanya ZIME Production ni, mudah-mudahan kalau saya tak boleh menyanyi, saya akan ambil artis lain untuk diuruskan,” kata Zamani.

Zamani bersama kumpulan Slam bakal mengadakan konsert pada tahun ini namun masih memikirkan lokasi dan tarikh. Apapun murai.my mendoakan agar Zamani terus tabah dengan cabaran dalam dunia seni. In shaa Allah, semoga dipermudahkan.

Terkini

Syed Saddiq Jawab Dakwaan Tiada ‘Life’ Di Usia Muda. Memang Padu!

Setelah sebulan berada di Singapura, Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman akhirnya berjaya menghabiskan pengajian di Universiti Nasional...

Artikel Berkaitan