‘Vroom Vroom’ Nabila Razali Cecah 1 Juta Tontonan Dalam Tempoh Empat Hari!

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Lagu terbaharu Nabila Razali yang berjudul ‘Vroom Vroom’ pada mulanya berhadapan dengan masalah teknikal di YouTube apabila muzik video yang dilancarkan kira-kira pukul empat petang Rabu lalu tidak mencatat sebarang jumlah tontonan meskipun sudah dimuat naik selama hampir enam jam di platform itu.

Cecah 1 Juta Tontonan 

Bagaimanapun,penyanyi yang berusia 27 tahun itu kini boleh menarik nafas lega kerana masalah tersebut telah dapat diatasi. Lebih membanggakan selepas empat hari dimuat naik, lagu ciptaan Hael Husaini dan Ezra Khong itu sehingga ke hari ini telah mencatat lebih dari 1 juta tontonan di YouTube!

Trending Nombor 2 Di YouTube 

Menurut Nabila, meskipun pada mulanya berhadapan dengan masalah, dia bersyukur dengan penerimaan dan reaksi pendengar yang pelbagai terhadap lagu baharunya itu. Malah berdasarkan carian terkini kami mendapati Vroom Vroom turut menduduki tangga kedua trending di YouTube.

“Awalnya, selepas dimuat naik YouTube kami hadapi masalah teknikal. Tapi alhamdulillah keesokannya tontonan baru mula dikira. Walaupun begitu, saya gembira sangat muzik video itu kini sudah mencecah 1 juta tontonan dalam tempoh empat hari,”

Jelas Nabila lagi, dia berharap lagu genre Pop Rock ini dapat diterima seperti lagu terdahulunya Pematah Hati.

“Saya berterima kasih kepada yang suka dengan lagu ini dan kongsi kepada kawan-kawan dan pada yang tidak suka, mungkin pendengar perlu beri masa untuk terima lagu ini.”

Muzik video Vroom Vroom turut menampilkan Fendy Bakry, Ara Johari, Sharifah Rose, Nia Atasha serta penampilan khas Hael Husaini. Muzik video boleh ditonton secara eksklusif di saluran YouTube Seventeen Eleven Music dan boleh didengar di semua pelantar Digital termasuk Spotify, Apple Music, Joox, KK BOX, Deezer dan iTunes mulai 1 Februari depan.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan