Sharifah Rose atau lebih mesra dengan panggilan Rose, menjelaskan ungkapan itu tidak membawa sebarang maksud tertentu, malah hubungannya dengan Ismail Izzani sudah lama berakhir kerana tiada persefahaman.

IKLAN

Dakwaan yang timbul selepas gadis manis berusia 20 tahun itu meninggalkan komen di Instagram seolah-olah merindui penyanyi lagu ‘Bidadari’ itu baru-baru ini.

“Saya single… Hubungan dengan Ismail itu cerita lama dan kami pun sebenarnya sudah berbaik tetapi hanya sebagai kawan sahaja.

“Komen “I miss you” di Instagram itu tiada apa-apa… Memanglah ada rindu bila teringat kembali memori ketika bercinta tapi kami sedar hubungan itu tiada keserasian.

“Sekarang pun sudah lama juga kami tidak berhubung,” kata selebriti media sosial Sharifah Rose yang menyangkal dakwaan hubungan cintanya dengan penyanyi Ismail Izzani kembali bertaut”, kata Rose kepada Mstar.

Bagi pendapat murai.my, tak salah pun nak rindu pada bekas kekasih dan Rose perlu percaya kepada takdir dan senantiasa beringat bahawa jodoh di tangan Tuhan. Yang penting kena dapat restu kedua orang tua dari dua-dua pihak, in shaa Allah.