Gambar Kemesraan Sufian Suhaimi Bersama Wanita Misteri Tersebar!

Mesti Baca

Nampaknya nama penyanyi Sufian Suhaimi sehingga kini tidak henti menjadi bualan hangat netizen, sejak berjaya memenangi Persembahan Terbaik di Anugerah Juara Lagu yang ke-33 (AJL33) menerusi lagu ‘Di Matamu’.

Malah, muncul lagi beberapa pendedahan panas dimana tersebar lagi foto lelaki mirip dengan Sufian bermesra bersama seorang gadis.

Menerusi laman sosial Twitter, satu demi satu pendedahan di muatnaik dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Katanya foto itu diambil pada petang sebelum persembahan epik Sufian di AJL33.

Malah, ada netizen yang mendapati baju yang dipakai oleh lelaki di dalam foto yang tersebar itu sama seperti baju yang pernah dipakai oleh Sufian. Bukan itu sahaja, ada juga foto memaparkan gadis tersebut sedang berbaring manja di peha lelaki itu.

Mereka juga pernah bercuti bersama dan buktinya adalah foto dua keping tiket penerbangan ke Bali yang jelas tertera nama Sufian Suhaimi.

Rata-rata netizen agak terkejut dengan pendedahan tersebut dan tertanya-tanya siapakah gerangan gadis tersebut? Adakah benar beliau adalah kekasih baru Sufian? Mereka berharap penyanyi itu dapat tampil memberikan penjelasan dengan segera.

Mungkin ada lagi mereka yang mempunyai wajah yang sama dengan Sufian? Ataupun sekadar foto yang sudah di sunting? Kita nantikan penjelasan lanjut daripada tuan empunya badan tidak lama lagi di murai.my

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan