Rasanya, semua akan setuju jika bekas model dan pelakon era 1990-an ini merupakan salah satu artis tanah air yang tak putus-putus mengembara atau traveling. Ini terbukti selepas melihat Datin Ezurin atau popular dengan nama Ezurin Khyra lebih banyak memuatnaik gambar travelling di akaun instagramnya berbanding dengan aktiviti lain.

Boleh dikatakan, gaya travelling Ezurin Khyra pun tergolong mewah. Dia kerap bercuti ke negara lain, terutamanya Eropah dan kawasan Asia lainnya. Meski demikian, bukan bermakna dia tidak menyukai bercuti dalam Malaysia.

IKLAN

Isteri kepada kerabat diraja Negeri Sembilan, YM Tunku Dato’ Yaacob ini juga sering mempamerkan bercuti di Tanah Air.

Seperti baru-baru ini, Ezurin Khyra memuatnaik foto dirinya tengah berada di Air Terjun Sungai Gabai, Hulu Langat. Dalam foto yang dimuat naik oleh Ezurin Khyra di akaun Instagram pribadinya, @ezurinkhyra, terlihat dia berpose dari sisi tepi di depan air terjun.

Dalam beberapa foto yang dipamerkan menunjukkan wanita ini sangat seksi mengenakan bikini. Tidak pasti sama ada Ezurin Khyra bercuti sendirian atau bersama teman, namun dia asyik menikmati indahnya air terjun tersebut.