Suatu ketika dahulu, industri hibruan kecoh dengan kontroversi melibatkan penyanyi Aliff Aziz yang bergaduh dengan isterinya Bella Astillah yang turut dikaitkan dengan pelakon Afifah Nasir. Namun segalanya telah diselesaikan dan hubungan suami isteri itu juga semakin baik.

Bella Dedah Aliff Aziz Berparti Bersama Oktovia Manrose 

Akan tetapi terbaru, satu pendedahan mengejutkan telah dibuat Bella menerusi laman Instagram nya dimana dia mendakwa bahawa Aliff kembali membuat kesilapan yang sama seperti tempoh hari.

Menerusi perkongsian itu, terdapat seorang netizen telah mengirimnya beberapa bukti dengan mengatakan suaminya itu sedang asyik berparti dan mabuk di sebuah kelab. Lebih mengejutkan, perkongsian tersebut turut mendakwa bahawa Aliff bukanlah keseorangan sebaliknya bersama-sama dengan pelakon yang juga kawan kepada Bella, Oktovia Manrose.

IKLAN

Bella Terkilan

Jelas Bella, dia berasa terkilan kerana selama ini dia menganggap Oktovia yang digelarkannya sebagai Via adalah individu yang banyak menasihati dirinya. Namun disebaliknya, kedua-dua mereka dikatakan menjalinkan hubungan intim.

Tambah Bella, dia berterima kasih kepada individu yang mengirimnya bukti-bukti tersebut selain seolah-olah mengharapkan Aliff melepaskannya.

” Kepada Aliff, kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak,teruskan”

Sehingga kini, tiada penjelasan lanjut daripada Aliff namun Oktovia ada memuat naik satu kenyataan di Instagramnya. Pendedahan tersebut ternyata mengejutkan ramai pihak termasuk rakan artis seperti Mira Filzah. Apa pun kami mengharapkan agar hubungan suami isteri ini akan pulih seperti sedia kala.