Suatu ketika dahulu, industri hibruan kecoh dengan kontroversi melibatkan penyanyi Aliff Aziz yang bergaduh dengan isterinya Bella Astillah yang turut dikaitkan dengan pelakon Afifah Nasir. Namun segalanya telah diselesaikan dan hubungan suami isteri itu juga semakin baik.

Bella Dedah Aliff Aziz Berparti Bersama Oktovia Manrose 

Akan tetapi terbaru, satu pendedahan mengejutkan telah dibuat Bella menerusi laman Instagram nya dimana dia mendakwa bahawa Aliff kembali membuat kesilapan yang sama seperti tempoh hari.

Menerusi perkongsian itu, terdapat seorang netizen telah mengirimnya beberapa bukti dengan mengatakan suaminya itu sedang asyik berparti dan mabuk di sebuah kelab. Lebih mengejutkan, perkongsian tersebut turut mendakwa bahawa Aliff bukanlah keseorangan sebaliknya bersama-sama dengan pelakon yang juga kawan kepada Bella, Oktovia Manrose.

IKLAN
View this post on Instagram

Assalammualaikum, AND IT HAPPENED AGAIN. . . Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine. Selepas Aliff habis shoot telemovie baru2 ni dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dgn dia dlm tele tu. 2 hari sebelum habis shoot, dia dah start berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone dan bila saya paksa buka phone, dia buka tapi dia pandai dia dah delete whatsapp dia dengan heroin tu. Saya cakap dgn dia I’m not a kid kalau tak ada apapa kenapa perlu delete? So saya nakkan kepastian saya call heroin tersebut jawapan dia kepada saya “Ya Allah bella takde apapa pun, kenapa Aliff buat hal lagi ke? Boleh tak bagi Via jumpa dia Via nak cakap dgn dia ‘BACK TO ALLAH’ “ rupanya org yang nasihat dan comfort saya ni org yang sama2 pergi club dgn Aliff, menari2 peluk dan mabuk sama2. Saya bila solat saya minta Allah beri petunjuk tentang rumahtangga saya, tak sangka doa saya dijawab dengan begitu cepat. Sangat cepat. Saya terkejut. Terima kasih kepada Insan yg dm saya kalau tak, saya ni takkan tahu apapa hanya dgn Ayden je kat rumah. Ingat, hiburan dunia ni hanya sementara. Kepada Aliff; kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan.

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Bella Terkilan

Jelas Bella, dia berasa terkilan kerana selama ini dia menganggap Oktovia yang digelarkannya sebagai Via adalah individu yang banyak menasihati dirinya. Namun disebaliknya, kedua-dua mereka dikatakan menjalinkan hubungan intim.

Tambah Bella, dia berterima kasih kepada individu yang mengirimnya bukti-bukti tersebut selain seolah-olah mengharapkan Aliff melepaskannya.

” Kepada Aliff, kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak,teruskan”

Sehingga kini, tiada penjelasan lanjut daripada Aliff namun Oktovia ada memuat naik satu kenyataan di Instagramnya. Pendedahan tersebut ternyata mengejutkan ramai pihak termasuk rakan artis seperti Mira Filzah. Apa pun kami mengharapkan agar hubungan suami isteri ini akan pulih seperti sedia kala.

IKLAN