Selepas kecoh mengenai kontroversi melibatkan tiga selebriti, Oktovia Manrose dan pasangan suami isteri, Aliff Aziz dan Bella Astillah, isu tersebut semakin reda apabila Aliff dan Oktovia tampil memohon maaf dan akui akan kesilapan mereka.

Kelihatan Berpegangan Tangan 

Namun begitu, terbaru menerusi perkongsian sebuah portal hiburan, Kopi Planet melaporkan terdapat seorang netizen mendakwa terserempak dan melihat Aliff dan Oktovia di sebuah pasar raya terkemuka di Kelana Jaya. Tak tahu sama ada dia berbohong atau tidak, perkongsian netizen yang dikenali sebagai Sara di Facebook nya itu memberitahu bahawa dia terlihat kedua-duanya berjalan sambil berpegangan tangan.

IKLAN

Tidak Sempat Ambil Gambar Pula!

Ketika ditanya mengenai adakah dia sempat mengambil gambar mesra mereka berdua, netizen itu mengatakan bahawa dia tidak sempat berbuat demikian kerana khuatir akan tindakan yang akan menyusul. Lain kali kena ambil gambar, barulah orang percaya. Betul tak? Lihat alasan netizen ini.

“Hahahaha. Tak sempat tangkap gambar, benda depan mata. Tangkap gambar depan-depan nanti kena saman pula. Sis is tak tahan. Buat mcm tak ada apa-apa yang berlaku je. Si sotong tu pula kemain dah minta maaf dekat media kan. Rupanya lakonan semata-mata. Hahaha,” ujarnya.

Tak sempat ambil gambar ataupun sengaja menabur fitnah? Itu kami tidak dapat pastikan! Sememangnya di dalam dunia media sosial ini, makin ramai yang mahu menarik perhatian dengan menyerbarkan kenyataan tanpa bukti.

Meskipun tidak menulis nama selebriti tersebut, ramai yang beranggapan bahawa berdasarkan petunjuk yang diberi, jelas ditujukan kepada kedua-dua pelakon sensasi itu.

Komen Anda